Diyetisyen Elif Bozyel

Diyetisyen Elif Bozyel İstanbul

sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin her bölgesinde diyetisyenlik danışmanlığı yapan Diyetisyen Elif Bozyel, İstanbul'da açtığı diyetisyen merkezinde danışanlarıyla daha çok yüz yüze görüşmeler yaparken, online olarak da danışanlarına haftanın belirli günlerinde danışmanlık vermeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından takipçileri için faydalı diyet programları paylaşan ünlü diyet uzmanı ile hemen iletişime geçebilirsiniz.
Diyetisyen Elif Bozyel Klinik - Göktürk
Diyetisyen Elif Bozyel Klinik - Göktürk
Göktürk Mahallesi'nde danışanlarına beslenme ile alakalı hizmet veren Diyetisyen Elif Bozyel ile tanıştınız mı? Eğer bu soruya hayır cevabı veriyorsanız çok geç kalmış sayılmazsınız. Eyupsultan/İstanbul ilçesinde bulunan Göktürk Mahallesi'ne yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederim. Uzun yıllardır beslenme alanında danışanlarıyla harika bir iletişim kuran Diyetisyen Elif Bozyel, kısa sürede oldukça geniş bir hedef kitlesine ulaşmıştır. Göktürk Mahallesi'nde kendi kliniğini açarak danışanlarına birebir hizmet vermeye başlayan uzman diyetisyen ile iletişime geçebilirsiniz.
Diyetisyen Elif Bozyel, Bölgesel Zayıflama, Göktürk Diyetisyen ve Online Diyetisyen alanlarında uzun yıllardır Göktürk/Eyüpsultan mahalesinde bulunan kliniğinden danışanlarına hizmet vermektedir. Ünlü diyet uzmanının aylık danışmanlık verdiği kişi sayısı oldukça fazladır. Obezite ve sağlıklı kilo kaybı, tüm mide ameliyatı sonrası beslenme ve mide balonu ameliyatı sonrası beslenme gibi alanlarda da danışmanlık veren Diyetisyen Elif Bozyel size sadece bir telefon uzaklıkta! Aşağıda bulunan iletişim numaralarından kendisine ulaşabilir ya da klinikte ziyaret edebilirsiniz.

Bireylere yaş, cinsiyet ve özel diyet gerektiren durumlara göre (obezite, kronik hastalık gebeler, çocuklar, adolesanlar, yaşlılar vb.) beslenme programları hazırlanıp danışmanlık, tedavi (tahlillerle değerlendirilmesi) ve izlem hizmetleri sunulur. Antropometrik ölçümleri alınan danışanların kilo durumları, yağ, kas ve su oranları değerlendirilir.
Diyetisyen Elif Bozyel Klinik Göktürk Mahallesi Eyüpsultan
Diyetisyen Elif Bozyel Klinik Göktürk Mahallesi Eyüpsultan
Hekim tarafından yönlendirilen kronik hastalığı olan bireylere bireysel danışmanlık ve sağlıklı beslenme eğitimi verilir.
Topluma sağlıklı beslenme davranışlarının kazandırılması amacıyla bilgi, eğitim ve danışmanlık hizmeti sunulur.

Diyetisyen Elif Bozyel Kimdir?

2012 yılında Yeditepe Üniversitesine tam burslu olarak yerleştim. Lisans eğitimimde çift anadal bitirerek Beslenme ve Diyetetik ve Hemşirelik bölümlerinden mezun oldum. Bu nedenle birçok devlet ve özel hastanede klinik tecrübeye sahibim. Özellikle mesleki bilgi ve tecrübe açısından iki bölüm bitirmenin kattıkları çok fazla. 2018 yılında ise bölüm birinciliği ile lisans eğitimini tamamladım. Yine aynı yıl Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik alanında yüksek lisans eğitimime başladım. Dört yıl özel bir hastanede Uzman Diyetisyen olarak kilo alma, kilo verme, diyabet/hipertansiyon/kalp vb. gibi kronik hastalıklarda beslenme konusunda danışmanlık verdim.
Diyetisyen Elif Bozyel Kimdir? - Eyupsultan
Diyetisyen Elif Bozyel Kimdir? - Eyupsultan
En son Biruni Üniversite Hastanesi’nde bariatrik cerrahi diyetisyeni olarak görev yaptım. Şu an ise Göktürk’te özel bir fizyoterapi merkezinde uzman diyetisyen olarak çalışmaktayım.

Diyetisyen Elif Bozyel Klinik Hakkında

Beş yıllık deneyimim ve klinik geçmişim sonrasında Göktürk‘te beslenme ve diyet danışmanlığı vermek üzere başladığım Osteosports Center’da 2 aydır görev yapmaktayım.
Diyetisyen Elif Bozyel Klinik Hakkında
Diyetisyen Elif Bozyel Klinik Hakkında

Diyetisyen Elif Bozyel Hizmetleri

Bölgesel Zayıflama, Göktürk Diyetisyen ve Online Diyetisyen konularında danışanlarına diyetisyen danışmanlığı yapan Uzman Diyetisyen Elif Bozyel ile hem fit bir vücuda kavuşmak hem de sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. Kontrollü kilo kaybı, sağlıklı beslenme, sporcu beslenmesi, tüp mide ameliyatı sonrası beslenme, mide balonu ameliyatı sonrası beslenme ile ilgili her türlü konuda danışabileceğiniz uzman diyetisyen size sadece bir telefon uzaklıkta.
Öncelikle ağırlıklı olarak kilo kontrolü, kilo verme ve bölgesel zayıflama üzerine danışmanlık vermekteyim. 

Ayrıca sağlıklı kilo artışını hedefleyen bireyler ile kilo alma, sporcu beslenmesi konusunda destek almak isteyen profesyonel sporcular ile sporcu beslenmesi, 

Mide küçültme ameliyatı sonrası diyetisyen eşliğinde ilerlemek isteyen danışanlar ile bariatrik cerrahi (tüp mide/gastrik bypass) sonrası beslenme, 

Mide balonu, mide botoksu gibi diyet yapmayı kolaylaştıracak endoskopik işlemler sonrası beslenme danışmanlığı

Diyabet, hipertansiyon, kalp hastalıkları gibi kronik rahatsızlıklara sahip bireylere hastalıklarda beslenme alanında danışmanlık vermekteyim.

Sağlıklı beslenme eğitimleri ve menü planlamasını içeren kurumsal beslenme danışmanlığı ile çalışanların verimliliğini artırma;

Egzersiz performansını artırmaya yönelik sporcu beslenmesi danışmanlığı;
Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0 212 812 96 96 numaralı telefon numarasından uzman diyetisyen Elif Bozyel ile iletişime geçebilirsiniz.
Diyetisyen Elif Bozyel Hizmetleri - Göktürk Mahallesi
Diyetisyen Elif Bozyel Hizmetleri - Göktürk Mahallesi

Online Diyet

Günümüz koşullarında diyetisyene gitmeye vakit bulamayan ya da farklı bir şehirdeki diyetisyenle çalışmak isteyen bireylere sunduğumuz diyet şekli olan online diyet hizmeti ile ilerleyebilir ve sağlıklı beslenme programları oluşturabiliriz. Haftalık yaptığımız görüntülü görüşmeler ile beslenme alışkanlıklarımızı değerlendiriyor ve kendimize uygun olan programı hazırlamayı hedefliyoruz. Yağ/kas/su ölçümleri gibi detaylı analiz yapan tartılara sahip olmayan bireylerde mezura ölçümlerine önem vermekteyiz.
Online Diyet - Diyetisyen Elif Bozyel
Online Diyet - Diyetisyen Elif Bozyel
Bu ölçümler ile haftalık kayıpların yağ/kas/su oranı tahminlerini yapıyoruz.

İlk görüşme diğer görüşmelere oranla daha uzun sürmektedir yaklaşık 40-50 dk gibi.
 Bireyin beslenme alışkanlıkları, geçmiş diyet deneyimleri, eşlik eden kronik hastalıkları sorgulanır. 
Kişisel özelliklerinize, yaşam standartlarınıza ve hedefimize en uygun bireye özgü beslenme programı oluşturulur. 
Burada amaç tek düze kalıp listelerden ziyade her hafta farklı tarifleri içeren metabolizmayı uyarmaya yönelik geliştirilmiş programlarla bireyi desteklemektir.
Görüntülü görüşme sonrası da hafta boyunca whatsapp ile öğün takibinin yapılması, yanlış yapılan öğünlere müdahale edilmesi ve telafisinin planlanması amaçlanır. Bir sonraki görüşmeye kadar geçen sürenin sıkı takip altında yürütülmesi hedeflenir. Ve böylece güzel sonuçlar garanti edilir.

Tüp Mide Ameliyatı Sonrası Beslenme

Başarısız diyet tedavileri sonucu vücut kütle indeksi 35 ve üzeri olan bireylerde kronik hastalık varlığında ya da vücut kütle indeksi 40 üzeri olanlarda herhangi eşlik eden bir hastalık aranmaksızın yapılabilen tüp mide ameliyatları sonrası beslenme konusunda destek için başvurabilirsiniz.
Tüp Mide Ameliyatı Sonrası Beslenme - Diyetisyen Elif Bozyel
Tüp Mide Ameliyatı Sonrası Beslenme - Diyetisyen Elif Bozyel
Bu ameliyatlar kilo kaybını garanti eder ancak verilen kiloların kalıcı olabilmesi için bazı beslenme alışkanlıklarını oturtmak şarttır. Bu nedenle beslenme danışmanlığı büyük önem arz etmektedir.

Gastrik Bypass Ameliyatı Sonrası Beslenme

İnsülin kullanan diyabet hastaları için önerilen hem kilo vermeyi destekleyen hem de bireyin insülin tedavisinden kurtulmasına yardımcı olan gastrik bypass ameliyatı sonrası beslenme desteği için başvurabilirsiniz.
Gastrik Bypass Ameliyatı Sonrası Beslenme - İstanbul
Gastrik Bypass Ameliyatı Sonrası Beslenme - İstanbul

Obezite ve Kilo Kontrolü

Sağlıklı kilo aralığı vücut kütle indeksine göre hesaplanmaktadır. Vücut kütle indeksi kilonuzun, boyunuzun metre cinsinden karesine oranı şeklinde hesaplanır. Vücut kütle indeksine göre değerlendirme yapıldığında 25 ve üzeri kilolu 30 ve üzeri ise obez olarak kabul edilmektedir.
Obezite ve Kilo Kontrolü - Diyetisyen Elif Bozyel
Obezite ve Kilo Kontrolü - Diyetisyen Elif Bozyel
Sınırların dışında bir kütle indeksine sahip birey için sağlıklı kilo vermeye yönelik kalori kısıtlı beslenme programlarını içermektedir. İdeal aralığa ulaştıktan sonra ise amaç gelinen sağlıklı kiloyu koruma programları ile sabitlemektir.

Mide Botoksu ve Mide Balonu ile Kilo Verme

Mide Botoksu ve Mide diyet yapmakta zorlanan bireyler için diyete yardımcı yöntemler olarak düşünülebilir. Burada vücut kütle indeksinin 25’in üzerinde olması bu işlemleri uygulayabilmek için yeterli bir kriterdir. Yani 10-15 kg verme gibi bir hedefiniz var ise bu endoskopik yöntemler ile kilo kaybını hedefleyebilirsiniz. Ancak bilinmesi gereken en önemli nokta bu işlemler bireye tek başına kilo verdirmeyecek yalnızca diyet tedavisini sürdürmesine yardımcı olacaktır iştah kontrolünü kolaylaştırarak.
Mide Botoksu ve Mide Balonu ile Kilo Verme - Diyetisyen Elif Bozyel
Mide Botoksu ve Mide Balonu ile Kilo Verme - Diyetisyen Elif Bozyel
Mide botoksunda yüze uygulanan botoksun aynısı endoskopi ile mide yüzeyine enjekte edilir ve midenin peristaltik hareketleri azaltılarak midenin genişlemesi, daha fazla besin alması engellenir. Mide kaslarının kasılmasını etkiler ve mideden besinlerin daha uzun sürede boşalmasını sağlar. Tokluk süresini de uzatarak bireye yardımcı olur. Genellikle etkisi 3 ay sonra kendiliğinden kaybolur. Eğer gerekli görülürse 3-4 defaya kadar tekrarlanabilen bir işlemdir. Ancak her seferinde etki alma düzeyinde düşüş gözlenmektedir.
Mide balonu işleminde mideye endoskopi ile bir balon yerleştirilmektedir. Yerleştirilen balon mide içerisinde şişirilerek mide hacmi küçültülür ve böylelikle gıda alımı kısıtlanır. Balon aynı zamanda tokluk hissi de verir. Dezavantajı özellikle ilk günlerde bireylere ciddi bulantı-kusma şikayeti yaşatabilmektedir. Genellikle 6 ay sonra birey hedeflenen kiloya ulaştığında balon tekrar endoskopi ile mideden çıkarılır.

Diyetisyen Elif Bozyel - Göktürk/Eyüp Sultan İletişim

Eyüp Sultan ilçesinin nezih bir semti olan Göktürk’te yer alan ofisimizde beslenme danışmanlığının yanı sıra vücut analizi yaptırabilirsiniz.
Diyetisyen Elif Bozyel - Göktürk/Eyüp Sultan İletişim
Diyetisyen Elif Bozyel - Göktürk/Eyüp Sultan İletişim
Ayrıca fizyoterapist hocalarımızdan ilgili konularda destek alabilir, sağlıklı yaşam için diyetle bir arada yürütülmesi gereken egzersiz programlarına başlayabilir, pilates derslerine kaydolabilirsiniz. 
Adres
Göktürk Mahallesi Göktürk Caddesi No:43/A Göktürk Eyüp Sultan İstanbul
Telefon

Eko Analiz Solhan Haber Ekip Analiz Magazin Analiz
Magazin Analiz Sağlıklı Yaşam Estetik Uzmanı

1 Yorumlar

  1. sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin her bölgesinde diyetisyenlik danışmanlığı yapan Diyetisyen Elif Bozyel, İstanbul'da açtığı diyetisyen merkezinde danışanlarıyla daha çok yüz yüze görüşmeler yaparken, online olarak da danışanlarına haftanın belirli günlerinde danışmanlık vermeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından takipçileri için faydalı diyet programları paylaşan ünlü diyet uzmanı ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski